Body Bike

Body Bike er indendørs cykling på stationære cykler. Det foregår på hold med musik til og man kan ikke undgå at komme til at svede. Træningen består oftest af intervaller, både længerevarende udholdenhedskrævende samt korte intervaller, hvor muskelstyrken udfordres.
Inden du klikker i pedalerne:
Cykelsko: Du skal ikke nødvendigvis bruge specielle cykelsko. Alle vores spinningcykler er forsynet pedaler, så du kan cykle i et par ganske almindelige kondisko. Cykelbukser: Er et afsnit for sig. Bukserne er udstyret med en pude, der gør det mere behageligt at sidde på sadlen i en stiv klokketime eller mere, og cykelbukser er derfor absolut anbefalelsesværdige, men der er ingen grund til at investere i et par til den første time. Du kan sagtens bruge et par almindelige tights, eller shorts de første par gange. Hvis du har skader, sygdom eller ryg-problemer, er det en god ide at underrette instruktøren inden timen. Han/hun vil så sikre sig, at du og cyklen og træningen bliver tilpasset hinanden. Vær forberedt på at svede meget. Bomulds-T-shirts vil føles tunge og klamme. Svedtransporterende materialer anbefales. VAND! Drik masser af vand. Når du sveder meget, skal der også tilsvarende meget væske indenbords. Drik så meget du kan - helst en liter pr time, gerne mere - og lige så meget bagefter. Fat mod. De første 2-3 gange er hårde - derefter vil du mærke en tydelig fremgang. Lyt til musikken og klem på!
Spinning, optimal træning for alle
Uanset om du er top-atlet eller overvægtig, får du optimal træning på en spinning-cykel. Spinning er for alle! Cyklernes indstilling og belastning reguleres individuelt, d.v.s at man langt hen ad vejen selv er herre over, hvor hård en spinning-time skal være. Spinning er en skånsom form for idræt; knæ og ankelled er ikke i nærheden af den belastning, de ville være udsat for ved f.eks. løb eller Aerobic, og derfor er spinning løsningen for mange, der ikke kan klare andre motionsformer. Fordelene er:
  • Ingen svær koreografi.
  • Det er sjovt.
  • Individuel indstilling af cyklen.
  • Individuel træning på hold (v.h.a. instruktørens informationer om hvilken belastning man skal træne på, tilpasses den enkeltes formåen).
  • Minimal belastning på led.
  • God muskletræning for ben.
  • Velegnet som træningsform for næsten alle målgrupper, også utrænede.
  • Høj intensitet og højt energiforbrug. (Kan være 400 - 500 kcal/40-45 minutter)
  • Intervallerne gør det mentalt mere overskueligt.
  • Deltagere ledes og motiveres af en instruktør, hvilket giver ekstra kræfter.
Top